Introductie

Ons verhaal kent een bijzondere geschiedenis waarbij we de kans hebben gekregen en genomen om dit unieke softwareproduct, met ervaring, opnieuw aan de markt te presenteren.

eV-ict heeft de overtuiging dat elke organisatie die sturing wil geven aan ICT-inrichting, onderbouwde keuzes moet kunnen maken aan de hand van niet-geaggregeerde data. Naast ICT-inrichting is het unieke eV-ict datamodel onder andere in te zetten voor trendanalyses, toetsing van compliancy, bedrijfsovernames en acquisities.

Informatie- en communicatietechnologie is voor iedere organisatie de ruggengraat. Bedrijven en organisaties hebben onvoldoende zicht op waar ICT-kosten zich intern bevinden. Om dit proactief te besturen is kostenbewustzijn, inzicht en grip noodzakelijk. eV-ict geeft hiervoor op CXO-niveau het benodigde sturingsmechanisme.

Luister onderstaande podcast om een idee te krijgen wat eV-ict inhoudt.

Podcast

Lancering eV-ict

25 maart 2021 is eV-ict officieel gelanceerd middels een webinar.

Maarten Mens sprak onder andere over wat eV-ict is en wat het precies doet. Hoe je er als bedrijf gebruik van kan maken en wat het oplevert. Hij ging het gesprek aan met Marga Reuver, Managing Director van eV-ict; Kurt de Koning, director Operations van eV-ict; Tonny Boerboom, non-executive director van eV-ict; en Gertjan Baars, Senior Director Technology van PwC. Daarnaast komt Sanquin in de vorm van een customer case aan het woord.

 

U kunt het webinar terugkijken middels onderstaande link.

Webinar
null

DIEPGANG

null

GRIP

null

BEWUSTZIJN

null

DIEPGANG

null

GRIP

null

BEWUSTZIJN